edge

TV-stationen

TV/MIDT-VEST sender nyheder, aktualitet og magasinprogrammer til Midt- og Vestjylland. De er en af de otte regionale tv-stationer i TV2-systemet og dækker de gamle Viborg og Ringkøbing amter. TV-stationen sendte første gang i 1989. Idag sender stationen nyheder og magasinprogrammer fordelt udover hele dagen. Og har senest åbnet en 24 timers HD-kanal, hvor programmerne med Det Brune Guld har været vist.
TV/MIDT-VEST er den mest sete af de regionale tv-stationer på TV 2.
TV/MIDT-VEST har igennem en række programserier sat fokus på unikke regionale historiske dokumentarer og har som mål at fortsætte denne linie ikke blot med visninger af disse serier enkelte gange - men gentagne gange, hvilket også vil gælde for denne serie.

Se mere om TV/MIDT-VEST ved at klikke her
edge

Producenten

dBA MEDIA er en professionel medie-virksomhed, der siden 1988 har leveret programmer af høj kvalitet til danske broadcastere. Firmaet er senest prisvinder for den historiske dokumentarserie “Den glemte sandhed” for bedste program, bedste manus samt craftaward for bedste foto.
dBA MEDIA har base i Herning-området og ejes af Henrik Helms.

Se mere om dBA MEDIA ved at klikke her
edge

Fortælleren

Journalist og forfatter Jan Svendsen har været helt i dybden med at forske i hele brunkulseventyret. Hans bog “Det brune guld” er blevet en bestseller og er trykt i 3. oplag og 4. oplag er på trapperne.
Han har fulgt bogen op med et bind 2 om indenlandsk brændsel i Danmark.
Samtidig har han rejst landet tyndt for at holde foredrag om brunkulseventyret. Jan Svendsen er en dygtig fortæller, der giver tv-serien ekstra pondus.

Se mere om Jan Svendsen ved at klikke her
© dBA MEDIA® producerede i samarbejde med TV/MIDT-VEST Det Brune Guld Send en mail